Beadandó - Szakdolgozat

Nem tudod hogyan kezdj neki? Elakadtál? Túl nehéz a feladat?

Időben, profi anyagot adnál le? Van megoldás!

Segítünk.Bármikor.Bármiben. Neked:)

amikben segítünk

Beadandó

Terjedelem és nehézségi szinttől függetlenül segítünk házi dolgozatban, esszédben és egyéb írásos, kidolgozós feladatodban.

Szakdolgozat

Szerkezetileg tökéletes, plágiummentes, hiteles forrásokkal és minőségi kutatással alátámasztott szakdolgozat időben leadva? Igen, nálunk lehetséges!

Prezentáció

Látványos, emlékezetes, minőségi  prezentációs anyagra van szükséged? PowerPoint, Prezi és Canva szakértőink segítenek:)

Hogyan működik?

1. Lépés

Rendelés

Ha már tudod miben kérsz segítséget, töltsd ki a lenti űrlapot, írj e-mailt, hívj telefonon vagy keress a korrepkristof facebook oldalon.

A konkrét igényeid kérlek a lenti űrlapon írd meg

Ajánlatkérés

2. Lépés

Ajánlat

A beadandó/szakdolgozat/prezentációval kapcsolatosan felveszem veled a kapcsolatot és megbeszéljük a pontos részleteket.

A konkrét igényeid kérlek a lenti űrlapon írd meg

Ajánlatkérés

3. Lépés

Fizetés

Személyesen készpénzzel illetve bankkártyával és átutalással is kifizetheted a szolgáltatás díját.

A konkrét igényeid kérlek a lenti űrlapon írd meg

Ajánlatkérés

4. Lépés

Eredmény

Örömmel veszem, ha a sikeres beadandó/szakdolgozat/prezentáció után dobsz egy visszajelzést 🙂

A konkrét igényeid kérlek a lenti űrlapon írd meg

Ajánlatkérés

Miért bízhatsz bennem?

korrepkristof

Szia, Kristóf vagyok

A Budapesti Gazdasági Egyetem Külkereskedelmi Karán, Nemzetközi Gazdálkodás alapszakon végeztem a BSc tanulmányaimat. Ezt követően rögtön a Nemzetközi Gazdaság és Gazdálkodás szakon folytatva a mester tanulmányaimat szereztem meg az MSc diplomámat.

Az iskolapadban töltött éveim alatt kiismertem a felsőoktatás útvesztőit. Az úgynevezett “szóró” tantárgyakat pedig saját módszeremmel könnyen emészthetővé tettem hallgatótársaim számára.

Ez adott inspirációt ahhoz, hogy megalapítsam a KorrepKristofot, mint magánoktatási vállalkozást, amely immáron több, mint 8 éve szolgálja ki a gazdasági és ehhez a tudományághoz közel álló beállítottságú hallgatók széles körét. Hatékony oktatásszervezéssel a KorrepKristof csapata már több ezer leadott órát tudhat maga mögött.

#KorrepKristof számokban

5000+

Akiknek, már segítettem

5000+

“Köszi, átmentem”

100%

Hatékonyság

15000+

Tanítási órák

Ja, és persze Garancia

100% eredmény garancia

Amennyiben az előre megbeszélt eredményt nem sikerül teljesíteni, természetesen a pénzed 100%-ban visszafizetjük.

100% biztonság garancia

007-es ügynökök ugyan nem vagyunk, de a lehetetlennek tűnő feladatokat is zökkenőmentesen, tuti biztosan megoldjuk.

100% profizmus garancia

Szakértőink több, mint 10 éves tapasztalata a garancia arra, hogy a legjobb segítséget, szolgáltatást kaphasd.

100% elakadás garancia

Ha valamit nem értesz, sürgős segítségre van szükséged, telefonon, messenger üzenetben és e-mailen is rendelkezésedre állunk.

GYAKORI KÉRDÉSEK

Több, mint 5 éve segítünk egyetemistáknak, ezidő alatt tökéletesítettük rendszerünket, csupán az együttműködésed kérjük és nincs miért aggódnod.

A piac legjobb és a legrutinosabb szakértői fognak Neked segíteni, a legjobb szaktudásuk szerint. Hiba esetén először is a tanár által javasolt azonnali javítást továbbá 100%-os pénzvisszafizetési garanciát vállalunk. 

Bizonyára már láttad, hogy ezek az oldalak nem adják az arcukat ahhoz, amit csinálnak és zömmel külföldi cégek üzemeltetik. Számodra ez bizalomkeltő? Szia, Kristóf vagyok, a lenti telefont én fogom felvenni, az e-mailre én fogok válaszolni, személyes fizetés esetén velem fogsz találkozni:) 

Gazdasági témában (magyar-angol-német nyelveken is) mindenben, de ettől eltérő témakörökben is segítettünk már többeknek. 

Miután megbeszéltük a pontos részleteket, a szolgáltatás igénybevétele előtt: személyesen, bankkártyával és átutalással. 

Ajánlatkérés